LJUBLJANA, 20. 02. 2024
Najnovejše novice projekta eWBL (praktično usposabljanje v digitalnem okolju).

eWBL Newsletter February 2024

Z veseljem vam predstavljamo najnovejšo izdajo biltena projekta eWBL (praktično usposabljanje v digitalnem okolju), v katerem vam predstavljamo najnovejše posodobitve in rezultate.

Rezultate projekta smo objavili v reviji "Studies in Higher Education" journal.

Poleg tega dosežka smo dokončali začetno različico naše zbirke orodij eWBL, nedavno pa smo izvedli delavnico "Usposabljanje trenerjev".

Delavnica usposabljanja, ki jo je vodil naš partner Momentum Educate + Innovate, je bila zasnovana tako, da je izobraževalcem usposabljanja iz vseh petih partnerskih institucij, vključno z Nemčijo, Nizozemsko, Irsko, Italijo in Slovenijo, omogočila učinkovito izvajanje praktičnega usposabljanja v visokošolskem okolju, v digitalni obliki.Program usposabljanja, ki bo ponujen v obliki delavnice, in sicer v hibridni obliki, je namenjen visokošolskim učiteljem, študentom, mentorjem v podjetjih in organizacijah, koordinatorjem in strokovnim delavcem na univerzah, ki so zadolženi za upravljanje, oblikovanje in izvajanje digitalnih ali hibridnih oblik praktičnega usposabljanja na delovnem mestu.

Tukaj je nekaj poudarkov iz našega biltena:

  • Predstavljamo koncept našega projekta in njegovo strukturo.
  • Izpostavljamo projektne partnerje in njihove vloge v projektu.
  • Objavljamo najnovejše novice in posodobitve o projektu, vključno z vsemi glavnimi projektnimi dejavnostmi in doseženimi rezultati. Bralce še posebej spodbujamo, da si prenesejo okvir eWBL in članek, ki sta prosto dostopna na našem spletnem mestu.
  • Opisujemo načrtovane aktivnosti, vključno s predvidenimi datumi programov za usposabljanja in delavnice, ki bodo izvedeni v vsaki od partnerskih držav. V Ljubljani bomo delavnico izvedli 15. aprila 2024, na Univerzi v Ljubljani, Fakulteti za družbene vede, s pričetkom ob 9:00 uri. Več informacij o delavnici je dostopnih tukaj.

Verjamemo, da se vam bo to glasilo zdelo informativno. Če imate kakršnakoli vprašanja ali informacije, nam jih lahko posredujete na [ewbl.project@gmail.com ali hgaromssa@fh-muenster.de].

.

 

NAZAJ NA ARHIV DOGODKOV
menu