PROJEKTI
PUBLIKACIJE
DOGODKI
PutEUfore - Predstavitve in predloge

Dne 23. 04. 2024 smo izvedli izkustveno konferenco projekta PutEUfore, na katerem se je odvilo deset delavnic. Predstavitve in predloge, ki so bile uporabljene v teh delavnicah, smo zbrali v pričujoči knjižici.

Preberite več
Guide to managing volunteers contributing to disaster prevention, preparedness and recovery in Europe 

Povečanje zmogljivosti skupnosti v zvezi s preprečevanjem nesreč, pripravljenostjo in okrevanjem z bolje usposobljenimi in kvalificiranimi vodji prostovoljcev je eden glavnih ciljev tega projekta. Skupni standardi bodo povečali sposobnost prostovoljcev, da ob primernem podpornem okolju k temu prispevajo.

Preberite več
Guide on the role of volunteer managers in facilitating inclusive volunteering in Europe

Ta vodnik bo skupaj z bolje usposobljenimi in kvalificiranimi vodji prostovoljcev veliko prispeval k povečevanju raznolikosti in vključenosti v sektorju prostovoljstva, vodje pa bodo bolj sposobni oceniti inkluzivnost svojih organizacij ter upravljati in spremljati proaktivne načrte in strategije za zmanjšanje tveganja pomanjkanja inkluzivnosti.

Preberite več
Guide to Volunteering, Solidarity and European Values

Ta izobraževalni vir bo znatno prispeval k boljšemu upravljanju prostovoljcev, da bo vodenje prostovoljcev imelo večji učinek ter bo prispevalo k vključevanju še večjega števila prostovoljcev, tudi na daljši rok. Kar posledično pomeni, da bo lahko še več prebivalcev iz različnih okolij in realnosti prispevalo k demokratičnemu in aktivnemu sodelovanju v svojih skupnostih.

Preberite več
1 2 3 15
menu